Welkom op RemcoBastiaans.nl Webservice
Zoals onze naam al zegt leveren wij verschillende diensten die betrekking hebben op het web. Dit houdt in dat we ons onder meer bezig houden met het registreren van domeinnamen, de complete hosting van websites en het ontwikkelen van catalogussystemen naar de wensen van de klant. Wij behandelen u als klant en niet als nummer zoals bij vele grote bedrijven. RemcoBastiaans.nl richt zich vooral op particulieren en kleine bedrijven. Mede door onze gunstige prijzen en klantgerichte service kunnen wij zeer goed concureren met andere bedrijven.


Domeinnamen
Heeft u ook al altijd uw eigen domeinnaam willen hebben? Wij regelen het voor u! Al voor €17,50 heeft u uw eigen .nl-domeinnaam voor een jaar geregistreerd en kunt u gebruik maken van een vijftal e-mail adressen, zoals bv. info@uwnaam.nl, die u zelf gemakkelijk kunt aanmaken. Tevens kunt u ervoor zorgen dat mensen die uw pagina bezoeken automatisch worden doorgestuurd naar uw gratis webruimte van bv. uw internetprovider.


Webhosting
Ook regelen wij voor u graag uw complete webhosting. Vanaf €37,50 per jaar heeft u een compleet hosting pakket inclusief .nl-domeinnaam, webruimte, e-mail adressen en database ondersteuning. Wij hebben een drietal standaard pakketten samengesteld, maar als u specifieke wensen heeft maken wij speciaal voor u een pakket op maat. Op deze manier heeft u altijd een hostingpakket dat bij u past.